Expert global în cafea
Calitate constantă a boabelor Jacobs
Soluții inovatoare

Amestec de cafea „Irish Cappuccino”

Irish Cappuccino de calitate superioară de la JACOBS Professional. Îmbinarea perfectă de cafea Jacobs cu frișcă irlandeză. Încearcă un cocktail de cafea cu frișcă, care are un gust și o aromă intensă și bogată ale lichiorului Dvs. preferat și de asemenea are o spumă de lapte groasă și constantă.

Amestec de cafea „Irish Cappuccino”
Amestec de cafea „Irish Cappuccino”
Amestec de cafea „Irish Cappuccino”
Amestec de cafea „Irish Cappuccino”
Amestec de cafea „Irish Cappuccino”

100%

cafea naturală solubilă

Amestec de cafea „Irish Cappuccino”

1 kg

Amestec de cafea „Irish Cappuccino”

23 g la
o ceașcă
de 120 ml

Amestec de cafea «Caramel Latte»

Jacobs Caramel Latte – este o pauză dulce cu aromă de caramel! De la prima înghițitură se dezvăluie gustul dulce-rafinat al băuturii, subliniat de textura cremoasă de frișcă, iar punctul culminant este gustul delicat de caramelă. Bucurați-vă de îmbinarea delicată a aromei de cafea JACOBS și tandrețea laptelui cu caramelă propriu desertului „Cremă Caramelă”.

Amestec de cafea «Caramel Latte»
Amestec de cafea «Caramel Latte»
Amestec de cafea «Caramel Latte»
Amestec de cafea «Caramel Latte»
Amestec de cafea «Caramel Latte»

100%

cafea naturală solubilă

Amestec de cafea «Caramel Latte»

900 g

Amestec de cafea «Caramel Latte»

23 g la
o ceașcă
de 120 ml

JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA

Îmbinarea rafinată a boabelor de arabică și robustă, care creează un gust nou cu arome multiple și gust echilibrat. Boabele de cafea de selecție trec printr-o prăjire lentă și profundă, pentru a vă asigura emoții deosebite de la fiecare ceașcă.

JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA
JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA
JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA
JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA

60%

Arabica

40%

Robusta

JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA

1 KG

JACOBS PROFESSIONAL BANKETT MEDIUM CREMA

8-10g la
o ceașcă
de 110ml

Nivelul de prăjire a boabelor

Intensitatea gustului

Aciditate